dr.sc. Semir Fejzić,
v.d. Predsjednik Uprave

Cijenjeni klijenti i partneri Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine, zadovoljstvo mi je poželjeti vam dobrodošlicu u Razvojnu banku Federacije Bosne i Hercegovine i na njenu web stranicu.

Prateći trendove, svojim radom i zalaganjem, te strateškim planiranjem a uz podršku Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, želimo doprinijeti ekonomskom rastu i razvoju društvenih zajednica u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Razvojna banka Federacije Bosne i Hercegovine nudi nekoliko kreditnih linija po najpovoljnijim uslovima, sa razvojnim kamatnim stopama, a sve kako bi povećali investicije, zadržali povjerenje klijenata, promovisali razvojne mogućnosti Federacije Bosne i Hercegovine, razvijali ekonomiju na svim područjima i tako obezbijedili sigurna nova zaposlenja i viši životni standard građana.

Banka smo koja usvojenim poslovnim politikama njeguje partnerske odnose sa svojim klijentima, i s toga će nam biti zadovoljstvo da nas posjetite, kako bi pomogli realizaciju vaših poslovnih ideja i podržali investicije koje stvaraju nove vrijednosti.