Razvojna banka FBIH okupila sve penzionere koji su u posljednjih 15 godina završili radni staž u ovoj instituciji

04/03/2024

Danas je u prostorijama Razvojne banke FBIH održan svečani prijem za sve bivše uposlenike ove banke, penzionere, koji su od osnivanja do danas završili radni staž u ovoj instituciji. Cilj ovog prijema bio je istaknuti njihovu važnu ulogu i doprinos u razvoju ove institucije tokom svih proteklih godina, kao i pružiti priliku da se ponovno povežu sa svojim bivšim kolegama.

Inicijativa za današnji svečani prijem za bivše uposlenike, penzionere Razvojne banke FBIH potekla je od v.d. predsjednika Uprave, gospodina Borislava Trlina da po prvi put u historiji ove institucije okupi sve bivše uposlenike na jednom mjestu kako bi istakao njihov neizbrisiv doprinos i značaj za razvoj banke, te im odao zasluženo poštovanje.

“Danas je dan duboke zahvalnosti i poštovanja prema našim kolegicama i kolegama koji su u zasluženim penzijama, a koji su svojim radom i posvećenošću gradili temelje naše banke. Njihov doprinos je neizmjerno važan i njihova uloga je neizbrisiva u našoj instituciji.” naglasio je Trlin.

Ovaj događaj ističe važnost brige i poštovanja prema onima koji fizički više nisu prisutni u ovoj radnoj sredini, ali su svoje profesionalne karijere posvetili radu u ovoj banci i neprocjenjivo iskustvo prenijeli na buduće generacije trajno doprinoseći razvoju i napretku ove banke.

Uzajamno poštovanje i podrška, kako prema penzionerima tako i prema sadašnjim zaposlenicima, ključne su vrijednosti koje njeguje ova institucija.

Podijelite objavu, izaberite platformu!