Posjeta delegacije Razvojne banke FBiH Zapadnohercegovačkoj županiji

02/10/2020

Dana 5. listopada 2020. godine premijer Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić i zastupnik u Predstavničkom domu parlamentarne skupštine BiH Predrag Kožul razgovarali su sa delegacijom Razvojne banke FBiH predvođenom dr. sc. Semirom Fejzićem, v.d. predsjednikom Uprave i Daliborom Milinkovićem, v.d. direktorom za projekte i razvoj.

V.d. predsjednika Uprave Razvojne banke FBiH dr. sc. Semir Fejzić istakao je da je gospodarstvo Zapadnohercegovačke županije jedno od razvijenijih u BiH i da je Banka spremna dati dodatni doprinos razvoju istog.

Dalibor Milinković, v.d. direktor za projekte i razvoj u Razvojnoj banci FBiH prezentirao je zaključak Uprave Banke o iskazanoj namjeri da Banka u svim županijama/kantonima ima svoje organizacijske jedinice/poslovnice, a sve u cilju brže i jednostavnije komunikacije sa trenutnim ali i budućim klijentima.

Premijer Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić iskazao je zadovoljstvo posjetom delegacije Razvojne banke FBiH, te podržao inicijativu Uprave Razvojne banke FBiH da pomogne pri realizaciji razvojnih projekata od značaja za županiju. Istakao je da je vidljiv zaokret u poslovnoj politici Razvojne banke FBiH, te da se taj proces treba nastaviti otvaranjem poslovnice Razvojne banke FBiH na prostoru Zapadnohercegovačke županije.

Na kraju razgovora, predstavnici Zapadnohercegovačke županije i Razvojne banke FBiH su još jednom naglasili svoju posvećenost aktualnom trenutku i pomoći u prevladavanju financijskih posljedica izazvanih pandemijom COVID-19 uz najavu novih projekata i intenzivniju suradnju s ciljem pomoći gospodarstvu ove županije i Federacije BiH.

 

 

 

 

Podijelite vijest, izaberite platformu!