Razvojna banka FBiH okupila bivše uposlenike, penzionere ove institucije

04/03/2024

Razvojna banke Federacije BiH je organizirala prijem za sve bivše uposlenike te banke, penzionere, koji su od osnivanja do danas završili radni staž u ovoj instituciji.

Cilj tog prijema bio je istaknuti njihovu važnu ulogu i doprinos u razvoju te institucije tokom svih proteklih godina, kao i pružiti priliku da se ponovno povežu sa svojim bivšim kolegama.

Inicijativa za svečani prijem za bivše uposlenike, penzionere Razvojne banke FBIH potekla je od v.d. predsjednika Uprave Borislava Trlina da po prvi put u historiji ove institucije okupi sve bivše uposlenike na jednom mjestu kako bi istakao njihov neizbrisiv doprinos i značaj za razvoj banke, te im odao zasluženo poštovanje.

– Danas je dan duboke zahvalnosti i poštovanja prema našim kolegicama i kolegama koji su u zasluženim penzijama, a koji su svojim radom i posvećenošću gradili temelje naše banke. Njihov doprinos je neizmjerno važan i njihova uloga je neizbrisiva u našoj instituciji – naglasio je Trlin.

Uzajamno poštovanje i podrška, kako prema penzionerima tako i prema sadašnjim zaposlenicima, ključne su vrijednosti koje njeguje ova institucija, saopćeno je iz Razvojne banke FBiH.

Podijelite objavu, izaberite platformu!