Novom kreditnom linijom Razvojne banke Federacije BiH tuzlanski Heroks osigurao nastavak poslovanja

15/01/2021

Uprava Razvojne banke Federacije BiH, na čelu sa v.d. predsjednikom Uprave Semirom Fejzićem, posjetila je firmu Heroks koja je na međunarodnom transportnom tržištu prepoznatljiva od 1998. godine. Firma se bavi međunarodnim izvozom u ceradnom transportu ali i izvozom u hladnjačama. Godine uspješnog rada osigurale su prepoznatjivost na tržištu po mnogo čemu.

Na tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu, vremenu i načinu isporuke te sigurnosti koju dajemo kupcima – kazao je Edin Hasić, menadžer firme Heroks.

Pandemija koronavirusa mnogo je utjecala na poslovanje ove transportne firme. Nova kreditna linija Razvojne banke Federacije BiH bila je najbolja opcija za Heroks s toga su se prvi put odlučili na kredit kod Banke.– Kredit koji smo dobili bit će namijenjen u stabilnost i nastavak biznisa koji radimo da bismo na vrijeme i adekvatno odgovorili kupcima. Bitno je i da ovaj korona period pređemo bez zastoja u izmirenju obaveza i odzivu prema kupcima – istakao je Hasić.

Za Razvojnu banku Federacije BiH jako su bitni novi klijenti. Bitno je istaći da je Banka otvorena za mala, srednja i velika preduzeća i da im je veliko zadovoljstvo biti dio pozitivnih priča.

– Za Banku ovo znači da postaje prepoznatljiva, da može odgovoriti izazovima tržišta koja su stavljena pred nju. Pokazali smo da smo efikasni, ekspeditivni. U vremenu kada komercijalne banke nisu mogle ispuniti velike zatjeve mi smo uspjeli osigurati opstanak naših firmi – naglasio je Damir Aščerić, saradnik za analizu i ocjenu projekata Razvojne banke – Poslovnica Tuzla.

Iako su novi klijenti iz Heroksa su kazali kako su jako zadovoljni uslugama koje im je pružila Razvojna banka Federacije BiH. Osim brzog i efikasnog odgovora, Banku su izabrali i zbog niza drugih pogodnosti, a koje možete pronaći na redizajniranoj stranici Razvojne banke Federacije BiH.

 

Podijelite objavu, izaberite platformu!