Predstavljanje Razvojne banke FBiH na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

19.04.2019

Na ovogodišnjem Sajmu gospodarstva Mostar 2019. Sudjelovalo je oko 800 izlagača iz 30 zemalja. Po procjenama organizatora sajam je posjetilo oko 50.000 ljudi. U sklopu sajma organizirane su i podsajamske manifestacije kao i  brojne konferencije, okrugli stolovi i radionice.

Zemlja partner ovogodišnje manifestacije bila je Narodna Republika Kina, kojoj je ovo drugo partnerstvo na mostarskoj gospodarskoj izložbi . Predstavili su svoje gospodarstvo ali i svoju bogatu kulturu. Na Sajmu su se tradicionalno predstavili gospodarski subjekti iz skoro svih grana gospodarstva, među kojima prednjače poljoprivreda, gastronomija, turizam i uslužne djelatnosti, zatim IT sektor, elektroindustrija itd.

Štand Razvojne banke FBiH ove godine je bio smješten na najatraktivnijoj lokaciji, odmah do kineskog paviljona  i zabilježili smo veliki broj susreta i razgovora, kako sa gospodarstvenicima, tako i sa uglednim predstavnicima vlasti i ostalim posjetiteljima.

Zadovoljstvo je bilo družiti se sa našim bivšim i sadašnjim, odnosno budućim klijentima Banke i razmjeniti  mišljenja i poglede  o budućoj još snažnijoj ulozi naše institucije u Federaciji BiH.

17.06.2019

Oglas za prikupljanje zatvorenih ponuda za Javnu prodaju imovine

Opširnije

30.05.2019

Odabir korisnika za kreditna sredstva po Programu "Kreditni poticaj razvoja poduzetništva i obrta" za 2019. godinu

Opširnije

24.05.2019

Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku usluga sistematskog ljekarskog pregleda radnika Razvojne banke Federacije BiH

Opširnije

10.07.2019

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku javne nabavke prehrambenih artikala i napitaka za potrebe Razvojne banke Federacije BiH

Opširnije

10.07.2019

Odluka o izboru ponuđača u postupku javne nabavke higijenskih potrepština za potrebe Razvojne banke Federacije BiH

Opširnije

04.07.2019

Odluka o izbrou ponuđača u postupku nabavke robe - kancelarijskog materijala za potrebe Razvojne banke Federacije BiH

Opširnije