Prezentacija kreditnih linija Razvojne banke FBiH u Širokom Brijegu i Tomislavgradu

13.09.2018

Ured Gradonačelnika Grada Širokog Brijega i Ured za europske integracije Vlade Hercegbosanske županije 5.9.2018. godine bili su domaćini prezentacije na kojoj su predstavljene mogućnosti kreditiranja poduzetništva i javnog sektora od strane Razvojne banke Federacije BiH.

Prezentacija u Širokom Brijegu

Tom prigodom su prezentirane mogućnosti posebnih kreditnih linija namijenjenih financiranju mikro-biznisa i obrta, poljoprivredne proizvodnje, samozapošljavanja, kao i posebna kreditna linija za financiranje općina, gradova, županija, te javnih komunalnih poduzeća.

Dalibor Milinković, v.d. izvršni direktor za projekte i razvoj Banke, te Borislav Trlin, direktor Sektora za istraživanje i razvoj, zainteresiranima su objasnili što im Razvojna banka FBiH može ponuditi.

Dalibor Milinković, v.d. izvršni direktor za projekte i razvoj Banke

 

Prezentacija je bila organizirana u hotelu „PARK“. Na samom početku u ime domaćina Grada Širokog Brijega sve nazočne je pozdravio Andrija Kraljević, šef odsjeka za gospodarstvo.

Borislav Trlin, direktor Sektora za istraživanje i razvoj

Na inicijativu općinskoga načelnika Ivana Vukadina, u dvorani Skupštine Hercegbosanske županije u Tomislavgradu 6.9.2018. godine održan je sastanak predstavnika Razvojne banke FBiH i poslodavaca općine Tomislavgrad.

Dalibor Milinković, v.d. izvršni direktor za projekte i razvoj Banke

U ime Razvojne banke FBiH okupljenim gospodarstvenicima obratili su se Dalibor Milinković, v.d. izvršnog direktora za projekte i razvoj Banke, te Borislav Trlin, direktor Sektora za istraživanje i razvoj.

Borislav Trlin, direktor Sektora za istraživanje i razvoj

Predstavljene su nove kreditne linije za poljoprivredu, mikro-biznisa i obrta, kao i posebna kreditna linija za financiranje općina, gradova, županija te javnih poduzeća. Nekoliko puta naglašeno je kako je ovo banka svih građana FBiH i kako je nakon opravdanih kritika u proteklom razdoblju banka stabilizirana, i krenula u novom smjeru te su svi prisutni poslodavci pozvani na kontinuiranu saradnju sa bankom.

 

Prezentacija Banke u Tomislavgradu

U nastavku druženja predstavnici Razvojne banke FBiH odgovarali su na sve upite nazočnih vezane za načine apliciranja, uvjete kreditiranja itd.

 

30.05.2019

Odabir korisnika za kreditna sredstva po Programu "Kreditni poticaj razvoja poduzetništva i obrta" za 2019. godinu

Opširnije

24.05.2019

Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku usluga sistematskog ljekarskog pregleda radnika Razvojne banke Federacije BiH

Opširnije

21.05.2019

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku javne nabavke servera za potrebe Razvojne banke Federacije BiH

Opširnije

12.06.2019

Odluka o izboru ponuđača u postupku javne nabavke UTM uređaja s podrškom proizvođača za 12 mjeseci za potrebe Razvojne banke Federacije BiH

Opširnije

06.06.2019

Odluka o izboru ponuđača u postupku javne nabavke usluga održavanja sistema elektronskog bankarstva za period od 12 mjeseci

Opširnije

09.05.2019

Odluka o rezultatima kvalifikacije u pregovaračkom postupku javne nabavke

Opširnije