Prezentacija kreditnih linija Razvojne banke FBiH u Širokom Brijegu i Tomislavgradu

13.09.2018

Ured Gradonačelnika Grada Širokog Brijega i Ured za europske integracije Vlade Hercegbosanske županije 5.9.2018. godine bili su domaćini prezentacije na kojoj su predstavljene mogućnosti kreditiranja poduzetništva i javnog sektora od strane Razvojne banke Federacije BiH.

Prezentacija u Širokom Brijegu

Tom prigodom su prezentirane mogućnosti posebnih kreditnih linija namijenjenih financiranju mikro-biznisa i obrta, poljoprivredne proizvodnje, samozapošljavanja, kao i posebna kreditna linija za financiranje općina, gradova, županija, te javnih komunalnih poduzeća.

Dalibor Milinković, v.d. izvršni direktor za projekte i razvoj Banke, te Borislav Trlin, direktor Sektora za istraživanje i razvoj, zainteresiranima su objasnili što im Razvojna banka FBiH može ponuditi.

Dalibor Milinković, v.d. izvršni direktor za projekte i razvoj Banke

 

Prezentacija je bila organizirana u hotelu „PARK“. Na samom početku u ime domaćina Grada Širokog Brijega sve nazočne je pozdravio Andrija Kraljević, šef odsjeka za gospodarstvo.

Borislav Trlin, direktor Sektora za istraživanje i razvoj

Na inicijativu općinskoga načelnika Ivana Vukadina, u dvorani Skupštine Hercegbosanske županije u Tomislavgradu 6.9.2018. godine održan je sastanak predstavnika Razvojne banke FBiH i poslodavaca općine Tomislavgrad.

Dalibor Milinković, v.d. izvršni direktor za projekte i razvoj Banke

U ime Razvojne banke FBiH okupljenim gospodarstvenicima obratili su se Dalibor Milinković, v.d. izvršnog direktora za projekte i razvoj Banke, te Borislav Trlin, direktor Sektora za istraživanje i razvoj.

Borislav Trlin, direktor Sektora za istraživanje i razvoj

Predstavljene su nove kreditne linije za poljoprivredu, mikro-biznisa i obrta, kao i posebna kreditna linija za financiranje općina, gradova, županija te javnih poduzeća. Nekoliko puta naglašeno je kako je ovo banka svih građana FBiH i kako je nakon opravdanih kritika u proteklom razdoblju banka stabilizirana, i krenula u novom smjeru te su svi prisutni poslodavci pozvani na kontinuiranu saradnju sa bankom.

 

Prezentacija Banke u Tomislavgradu

U nastavku druženja predstavnici Razvojne banke FBiH odgovarali su na sve upite nazočnih vezane za načine apliciranja, uvjete kreditiranja itd.

 

01.02.2019

Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku usluga hotelskog smještaja za potrebe Razvojne banke Federacije BiH za 2019. godinu

Opširnije

28.01.2019

Oglas za prikupljanje zatvorenih ponuda za Javnu prodaju imovine u vlasništvu Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine

Opširnije

08.01.2019

Poziv za dostavljanje ponuda za stručno usavršavanje

Opširnije

26.12.2018

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača - u postupku nabavke i isporuke goriva i autokozmetike za potrebe Razvojne banke FBiH

Opširnije

21.12.2018

Odluka o izboru ponuđača za nabavku usluga Oracle tehničke podrške za period od 12 mjeseci

Opširnije

20.12.2018

Odluka o rezultatima pretkvalifikacije u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja

Opširnije