Predstavljanje Razvojne banke FBiH na 21. međunarodnom sajmu gospodarstva - Mostar 2018

16.04.2018

21. međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2018, koji je održan u periodu od 10.4.2018. do 14.4.2018. godine, okupio je više od 750 izlagača iz 20 zemalja. Prema procjeni organizatora, ovogodišnji sajam je u organizacijskom smislu napravio veliki iskorak. Partner sajma bila je Republika Srbija koja je, osim privrede, posjetiteljima sajma darovala niz iznimnih kulturnih događaja.

Sajam su posjetili visoki izaslanici iz brojnih zemalja svijeta i čelnici zemalja iz okruženja, a među ostalima, predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Crne Gore Filip Vujanović, premijer Republike Bugarske Boyko Borisov, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, predsjednik Vlade Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić, hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović i drugi.

Tokom sajma, održano je niz iznimno posjećenih i značajnih konferencija, stručnih skupova, radionica i okruglih stolova, od kojih se izdvaja konferencija „Oprema i investicije u poljoprivredi zemalja Inicijative 16+1 Narodne republike Kine i 16 zemalja jugoistočne Evrope“, Međunarodni B2B susreti, Forum Gospodarskih komora Jadransko-jonskog područja, Izazovi digitalnog doba i dr. U okviru sajma održane su i dvije podsajamske manifestacije Sajam turizma, Sajam knjige i grafičke industrije i brojne druge tematske konferencije, forumi, stručni skupovi, B2B razgovori te raznovrstan kulturno-zabavni program za sve uzraste.

Razvojna banka Federacije BiH je i ove godine imala zapaženo sudjelovanje na ovoj značajnoj manifestaciji. Štand su posjetili privrednici ali i predstavnici izvršne vlasti na svim nivoima, kojima je prezentiran rad i mogućnosti Banke i nove kreditne linije.

21.03.2019

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za LOT 2 u postupku javne nabavke usluga održavanja i servisiranja službenih vozila Razvojne banke Federacije BiH

Opširnije

12.03.2019

Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku usluga poslovnog oglašavanja i objavljivanja u dnevnim novinama za potrebe Razvojne banke FBiH.

Opširnije

01.02.2019

Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku usluga hotelskog smještaja za potrebe Razvojne banke Federacije BiH za 2019. godinu

Opširnije

28.02.2019

Odluka o izboru ponuđača za nabavku usluga održavanja i tehničke podrške jezgru informacionog sistema u Razvojnoj banci

Opširnije

26.12.2018

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača - u postupku nabavke i isporuke goriva i autokozmetike za potrebe Razvojne banke FBiH

Opširnije

21.12.2018

Odluka o izboru ponuđača za nabavku usluga Oracle tehničke podrške za period od 12 mjeseci

Opširnije