Prezentacija kreditnih linija Razvojne banke FBiH na 6. sajmu obrta, poduzetništva i turizma Srednjobosanskog kantona

27.11.2017

Dana 22.11.2017. godine u konferencijskoj sali Sportske dvorane Donji Vakuf po završetku svečanog dijela otvaranja 6. sajma obrta, poduzetništva i turizma Srednjobosanskog kantona, održana je javna tribina o temi "Perspektive razvoja privrede u industrijskoj zoni Janj". Ovim privrednim sajmom ujedno je obilježena i godišnjica od otvaranja moderno uređenog sportskog objekta koji pruža mogućnost organizacije ovakvih i sličnih događaja. Inače, izgradnja ove sale finansirana je putem kredita kod Razvojne banke FBiH.

Tema javne tribine nije slučajno odabrana jer, prisjetimo se, "Janj" je decenijama bio vodeći brend u regionu kada je riječ o drvnoj industriji, naročito građevinskoj stolariji i montažnim kućama. O tome su, između ostalog, govorili Eldin Čolak, tehnički direktor u firmi PROMO-Montažne kuće Donji Vakuf, i Ernad Smajić, direktor DI Janj Malak Group Donji Vakuf.

Predstavnici Razvojne banke FBiH, direktor Sektora za istraživanje i razvoj Borislav Trlin i kreditni analitičar Sanja Vlačić održali su prezentaciju kreditnih linija i ostalih proizvoda Banke.

Javna tribina organizirana je pod pokroviteljstvom općinskog načelnika Huse Sušića, koji se ovom prilikom obratio prisutnim zvanicama, a s obzirom na to da značajna podrška privrednicima dolazi i sa nivoa Srednjobosanskog kantona, prisutnima se obratio i premijer Tahir Lendo. Javnoj tribini prisustovali su i zvaničnici Federacije Bosne i Hercegovine, Kantona i općina.

03.08.2018

JAVNI KONKURS za odabir korisnika kreditnih sredstava po Programu ˝Kreditni poticaj razvoja poduzetništva i obrta za 2018. godinu.˝

Opširnije

3.11.2017

Odluku o izboru ponuđača za nabavku usluga održavanja i tehničke podrške jezgru informacionog sisitema Banke

Opširnije

30.10.2017

JAVNI KONKURS za odabir korisnika kreditnih sredstava po Programu "Kreditni poticaj razvoja poduzetništva i obrta"

Opširnije

06.09.2018

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku regala/ormara za smještaj arhivske i registraturne građe

Opširnije

04.09.2018

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku usluga revizije finansijskih izvještaja banke za godinu koja završava na dan 31.12.2018.godine

Opširnije

04.09.2018.

Odluku o poništenju postupka javne nabavke usluga eksterne revizije informacionih sistema banke za 2018 godinu.

Opširnije