Prezentacija kreditnih linija Razvojne banke FBiH u Ljubuškom

14.08.2017

Razvojna banka FBiH je 17. jula/srpnja 2017. godine, kao što je najavljeno, održala prezentaciju kreditnih linija u prostorijama Općinske vijećnice Ljubuški.

 

Predstavnik Banke Dalibor Milinković, v.d. izvršnog direktora za projekte i razvoj, upoznao je prisutne s aktivnostima i mogućnostima Banke.

Prezentaciji su prisustvovali Nevenko Barbarić, načelnik Općine Ljubuški, Toni Kraljević, dopredsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke i ministar finansija, Ivan Jelčić, direktor Razvojne agencije Županije Zapadnohercegovačke te veliki broj privrednika.

U otvorenom i konstruktivnom dijalogu prisutni su iskazali interesovanje za buduću saradnju, te pozdravili transparentnu vrstu komunikacije predstavnika Banke sa privrednicima i poslodavcima općine Ljubuški, odnosno Županije Zapadnohercegovačke.

 

28.7.2017.

Javni konkurs za odabir korisnika po Programu "Subvencioniranje kamata na kredite krajnjim korisnicima kreditnih sredstava za kredite koje odobri Razvojna banka FBiH za ulaganja na području Općine Ključ"

Opširnije

5.3.2015

Plan nabavki za 2015 godinu

Opširnije

29.8.2016.

Promotivne aktivnosti za potrebe Banke putem sponzorstva - Poziv za dostavljanje početne ponude

Opširnije