Prezentacija kreditnih linija Razvojne banke FBiH u Čitluku

11.07.2017

Dana 5.7.2017. godine u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk Razvojna banka FBiH predstavila se predstavnicima Općine Čitluk i privrednicima s područja općine Čitluk kreditnim linijama i ostalim proizvodima.

Dalibor Milinković, v.d. izvršnog direktora za projekte i razvoj, i Borislav Trlin, direktor Sektora za istraživanje i razvoj, zahvalili su se načelniku Općine Čitluk za gostoprimstvo te su upoznali prisutne s aktivnostima i mogućnostima Banke, s posebnim naglaskom na kreditiranju poljoprivrede, mikrobiznisa i start-up preduzeća.

Privrednici koji su se odazvali pozivu na prezentaciju sudjelovali su aktivno postavljajući  pitanja i dajući sugestije. U kontinuiranom nizu pozitivnih primjera približavanja privrednicima, s ciljem stvaranja kvalitetnijeg poslovnog ambijenta, Razvojna banka FBiH nastavlja da doprinosi razvoju svih djelatnosti na teritoriji cijele Federacije BiH.

28.7.2017.

Javni konkurs za odabir korisnika po Programu "Subvencioniranje kamata na kredite krajnjim korisnicima kreditnih sredstava za kredite koje odobri Razvojna banka FBiH za ulaganja na području Općine Ključ"

Opširnije

5.3.2015

Plan nabavki za 2015 godinu

Opširnije

29.8.2016.

Promotivne aktivnosti za potrebe Banke putem sponzorstva - Poziv za dostavljanje početne ponude

Opširnije