U Srednjobosanskom kantonu održan sastanak koji je organiziralo Ministarstvo privrede Srednjobosanskog kantona u saradnji sa Razvojnom bankom FBiH

05.03.2020

Dana 4.3.2020. godine u zgradi Vlade Srednjobosanskog kantona održan je sastanak koji je organiziralo Ministarstvo privrede Srednjobosanskog kantona u saradnji sa Razvojnom bankom FBiH. Sastanku su prisustvovali premijer Srednjobosanskog kantona Tahir Lendo, ministar Ministarstva privrede Srednjobosanskog kantona Nisvet Hrnjić, predstavnici Razvojne banke FBiH v.d. izvršnog direktora za projekte i razvoj Dalibor Milinković i direktor Sektor za istraživanje i razvoj Borislav Trlin. Također, sastanku su prisustvovali i načelnici općina i predstavnici javnog i privatnog sektora.


Nakon uvodnog obraćanja premijera Vlade Srednjobosanskog kantona Tahira Lende i ministra Ministarstva privrede Srednjobosanskog kantona Nisveta Hrnjića, predstavnici Razvojne banke FBiH su prezentirali prisutnima svoje nove kreditne proizvode koji bi pomogli pri efikasnijoj realizaciji razvojnih projekata od značaja za Kanton te poboljšanju zapošljavanja i drugih benefita u realnom sektoru.

Nakon prezentacije, prisutni su imali priliku postaviti pitanja predstavnicima Razvojne banke FBiH a sve u cilju dobijanja više informacija te mogućnosti razvijanja saradnje.


Na kraju sastanka, predstavnici Vlade Srednjobosanskog kantona i predstavnici Razvojne banke FBiH iskazali su spremnost da pruže podršku predstavnicima javnog i privatnog sektora pri uspostavljanju saradnje i realizacije učešća u programima Razvojne banke FBiH.

 

24.03.2020

Obavijest o odgađanju provjere znanja za kandidate koji su konkurisali za radno mjesto radnika na poslovima fizičke zaštite ljudi i imovine u Unutrašnjoj zaštitarskoj službi Razvojne banke Federacije BiH

Opširnije

18.03.2020

Obavijest o vremenu i mjestu održavanju provjere znanja za radno mjesto radnika na poslovima fizičke zaštite

Opširnije

28.02.2020

Javni oglas za prijem u radni odnos u Razvojnoj banci Federacije BiH

Opširnije

20.03.2020

Informacija o pregovaračkom postupku bez objave obavještenja o nabavci - Elektronsko bankarstvo

Opširnije

17.03.2020

Pojašnjenje - javni poziv za kupovinu poslovnog prostora u Tuzli

Opširnije

13.03.2020

Poziv za dostavljanje ponuda za kupovinu poslovnog prostora

Opširnije