Riječ predsjednika Uprave

Cijenjeni klijenti i partneri Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine, zadovoljstvo mi je poželjeti vam dobrodošlicu u Razvojnu banku Federacije Bosne i Hercegovine i na njenu web stranicu.

Prateći trendove, svojim radom i zalaganjem, te strateškim planiranjem a uz podršku Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, želimo doprinijeti ekonomskom rastu i razvoju društvenih zajednica u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Razvojna banka Federacije Bosne i Hercegovine nudi nekoliko kreditnih linija po najpovoljnijim uslovima, sa razvojnim kamatnim stopama, a sve kako bi povećali investicije, zadržali povjerenje klijenata, promovisali razvojne mogućnosti Federacije Bosne i Hercegovine, razvijali ekonomiju na svim područjima i tako obezbijedili sigurna nova zaposlenja i viši životni standard građana. 

Banka smo koja usvojenim poslovnim politikama njeguje partnerske odnose sa svojim klijentima, i s toga će nam biti zadovoljstvo da nas posjetite, kako bi pomogli realizaciju vaših poslovnih ideja i podržali investicije koje stvaraju nove vrijednosti.

 

 

 

24.03.2020

Obavijest o odgađanju provjere znanja za kandidate koji su konkurisali za radno mjesto radnika na poslovima fizičke zaštite ljudi i imovine u Unutrašnjoj zaštitarskoj službi Razvojne banke Federacije BiH

Opširnije

18.03.2020

Obavijest o vremenu i mjestu održavanju provjere znanja za radno mjesto radnika na poslovima fizičke zaštite

Opširnije

28.02.2020

Javni oglas za prijem u radni odnos u Razvojnoj banci Federacije BiH

Opširnije

20.03.2020

Informacija o pregovaračkom postupku bez objave obavještenja o nabavci - Elektronsko bankarstvo

Opširnije

17.03.2020

Pojašnjenje - javni poziv za kupovinu poslovnog prostora u Tuzli

Opširnije

13.03.2020

Poziv za dostavljanje ponuda za kupovinu poslovnog prostora

Opširnije