Riječ predsjednika Uprave

Cijenjeni klijenti i partneri Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine, zadovoljstvo mi je poželjeti vam dobrodošlicu u Razvojnu banku Federacije Bosne i Hercegovine i na njenu web stranicu.

Prateći trendove, svojim radom i zalaganjem, te strateškim planiranjem a uz podršku Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, želimo doprinijeti ekonomskom rastu i razvoju društvenih zajednica u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Razvojna banka Federacije Bosne i Hercegovine nudi nekoliko kreditnih linija po najpovoljnijim uslovima, sa razvojnim kamatnim stopama, a sve kako bi povećali investicije, zadržali povjerenje klijenata, promovisali razvojne mogućnosti Federacije Bosne i Hercegovine, razvijali ekonomiju na svim područjima i tako obezbijedili sigurna nova zaposlenja i viši životni standard građana. 

Banka smo koja usvojenim poslovnim politikama njeguje partnerske odnose sa svojim klijentima, i s toga će nam biti zadovoljstvo da nas posjetite, kako bi pomogli realizaciju vaših poslovnih ideja i podržali investicije koje stvaraju nove vrijednosti.

 

 

 

30.10.2019

Oglas za prikupljanje zatvorenih ponuda za Javnu prodaju imovine u vlasništvu Razvojne banke FBiH

Opširnije

29.08.2019

Oglas za prikupljanje zatvorenih ponuda za Javnu prodaju imovine

Opširnije

17.06.2019

Oglas za prikupljanje zatvorenih ponuda za Javnu prodaju imovine

Opširnije

10.01.2020

Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku ugostiteljskih usluga u 2020. godini

Opširnije

10.01.2020

Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku usluga hotelskog smještaja za potrebe RB FBiH za 2020. godinu

Opširnije

10.01.2020

Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku usluga poslovnog oglašavanja u dnevnim novinama za potrebe RB FBiH u 2020. godini

Opširnije